Monday, May 24, 2010
ေခါက္ဆြဲျပဳတ္
ျပီးခဲ့တဲ့ စေနေန႔က ေန႔လည္စာစားတာ ေနာက္က်သြားတာနဲ႔ ညစာစားဖို႔ ဗိုက္ဆာတဲ့အခ်ိန္က ၇နာရီ၊ ၈နာရီေလာက္ ရွိေနျပီ။ အဲ့ဒါနဲ႔ လြယ္လြယ္ကူကူ ေခါက္ဆြဲျပဳတ္ပဲ စားေတာ့မယ္လို႔ တုိင္ပင္ျပီး သေဘာတူလိုက္ၾကတယ္။
ေခါက္ဆြဲျပဳတ္ကို ဒီအတိုင္း ျပဳတ္စားရတာ မၾကိဳက္လို႔ ဘာေလး ညာေလး ထည့္ျပဳတ္ဖို႔ ၾကည့္လိုက္ေတာ့ ခရမ္းခ်ဥ္သီးနဲ႔ ေျပာင္းဖူးကလြဲရင္ ဘာမွကို မရွိဘူး။
အဲ့ဒါနဲ႔ပဲ အသီးအရြက္မပါရင္ေတာင္ ရွိတဲ့ အသားေလးေတြ ထည့္လိုက္မယ္ဆုိျပီး.. ၾကက္ျမစ္ကို ပါးပါးလွီး၊ ဆီပူထဲ ထည့္ေၾကာ္၊ ဝက္သားစင္းေကာနဲ႔ ၾကက္ဥနဲ႔ ေရာေၾကာ္၊ ျပဳတ္ထားတဲ့ အသင့္စား ေခါက္ဆြဲအိုးထဲထည့္ ေရာေမႊလိုက္ေတာ့ သာမန္ထက္ နည္းနည္းပိုေကာင္းတဲ့ ေခါက္ဆြဲျပဳတ္ တစ္ပန္းကန္ ရပါေလေရာ။
ခုေနာက္ပိုင္း ခ်က္သမွ်နီးပါး ဘေလာ့ဂ္ေပၚတင္ေနတာ အက်င့္ပါျပီး ဒီဘာမဟုတ္တဲ့ ေခါက္ဆြဲျပဳတ္ေလးလည္း တင္လိုက္ပါဦးမယ္ဆိုျပီး ဓါတ္ပုံရိုက္လိုက္ပါတယ္။ ခ်က္ခဲ့သမွ်ထဲက အျမန္ဆုံး စားစရာေလးပါ။
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment