Monday, February 14, 2011
ပဲေစာင္းလွ်ားသီးသုပ္
အိမ္က အစ္မက ပဲေစာင္းလွ်ားသီးသုပ္တာ သိပ္ေကာင္းပါတယ္။ သူ႔ကို ေရးေပးဖို႔ ေျပာထားတာ ၾကာျပီ။ သူမအားတာနဲ႔ ကိုယ့္ဘာသာကိုယ္ပဲ ေရးလိုက္ပါတယ္။
၁။ ပဲေစာင္းလွ်ားသီးေတြကို ေဘးအမွ်င္သင္၊ ဆီပါေလကာေလးထည့္ျပီး ျပဳတ္ပါတယ္။
၂။ ျပဳတ္ထားတဲ့ ပဲေစာင္းလွ်ားသီးေတြကို ပါးပါးလွီးပါတယ္။
၃။ ၾကက္သြန္နီကို အခြံသင္၊ ပါးပါးလွီးျပီး ဆီခ်က္လုပ္ထားပါတယ္။
၄။ ေျမပဲေလွာ္နဲ႔ ပုစြန္ေျခာက္ကို ေထာင္းထားပါတယ္။
၅။ ပဲေစာင္းလ်ားသီးထဲကို ၾကက္သြန္နီဆီခ်က္၊ ေျမပဲနဲ႔ ပုစြန္ေျခာက္ေထာင္း၊ ပဲမႈန္႔၊ ဆား၊ အခ်ဳိမႈန္႔၊ ငံျပာရည္၊ ငရုတ္သီးအေလွာ္မႈန္႔၊ သံပုရာရည္ သင့္ရုံထည့္ျပီး သမေအာင္ နယ္ပါ။ စိမ့္စိမ့္ေလးနဲ႔ အရသာရွိတဲ့ ပဲေစာင္းလွ်ားသီးသုပ္ တစ္ပြဲ ရပါျပီ။
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
ပဲေစာင္းလ်ားသီးအရမ္းၾကိဳက္တယ္..
ReplyDeleteသုပ္ေတာ့မစားဖူးဘူး..ဒါေပမယ့္ေကာင္းမွာေသခ်ာတယ္
ပဲေစာင္းလ်ားသီးသုပ္ၾကိဳက္တယ္.. ဒါေပမယ့္ လြယ္လြယ္ ျပဳတ္ျပီးစားျဖစ္တာ မ်ားေနတယ္..
ReplyDelete