Thursday, September 2, 2010
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ငပိခ်က္
ခရမ္းခ်ဥ္သီးေတြ ဝယ္ထားျပီး မခ်က္ျဖစ္တာ တစ္ပါတ္ေလာက္ရွိျပီဆို ခ်က္မွျဖစ္ေတာ့မယ္ဆိုျပီး ခရမ္းခ်ဥ္သီး ငပိခ်က္ ခ်က္လိုက္ပါတယ္။ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ငပိခ်က္ ခ်က္ထားရင္ အသားနဲ႔ပဲ ေရာခ်က္ခ်က္၊ ဘဲဥခ်ဥ္ဟင္းပဲခ်က္ခ်က္၊ သူ႔အတိုင္းပဲစားစား အဆင္ေျပတယ္ေလ။
၁။ အရင္ဆုံး ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို အေစ့ဖယ္ျပီး ပါးပါးလွီးထားပါတယ္။
၂၊ ၾကက္သြန္နီးကို အခြံခြာ၊ ပါးပါးလွီးထားပါတယ္။
၃။ ဆီအိုးတည္ျပီး ၾကက္သြန္နီကို က်က္ေအာင္ ဆီသတ္ပါ။ က်က္ရင္ ငရုတ္သီး အေရာင္တင္မႈန္႔ထည့္ ေမႊ၊ ျပီးရင္ ခရမ္းခ်ဥ္သီးထည့္ျပီး လိတ္ေအာင္ ခ်က္ပါ။ ငပိ သင့္ရုံထည့္ပါ။ က်မကေတာ့ ခရမ္းခ်ဥ္သီး အရြယ္ေတာ္ ၈လုံး၊ ၾကက္သြန္နီ ၃ဥအတြက္ ငပိကို ဟင္းခတ္ဇြန္း၂ဇြန္းစာေလာက္ ထည့္ပါတယ္။ ဆား၊ အခ်ဳိမႈန္႔သင့္ရုံထည့္ပါ။ ငပိေပ်ာ္ျပီး ခရမ္းခ်ဥ္သီး အခြံေတြ လိပ္သြားျပီဆိုရင္ အရသာ အေပါ့၊ အငံျမည္းျပီး မီးပိတ္လို႔ရပါျပီ။
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
ခရမ္းခ်ဥ္သီးငါးပိခ်က္နည္းေလး သယ္သြားတယ္
ReplyDeleteသေရေတာင္ထြက္က်တယ္. ဂလု....
ReplyDeleteေျခာက္ေျခာက္ေလးဆိုရင္ပိုေကာင္းမယ္ထင္တယ္ေနာ္...
ReplyDeleteခ်က္စားျကည့္တာေကာင္းတယ္ဗ့်အခုလိုသင္ျပေပးတဲ့အတြက္ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ဗ်
ReplyDeleteစားလို႕ေကာင္းတယ္
ReplyDelete