Saturday, May 15, 2010
ေခါက္ဆြဲေၾကာ္
မနက္စာ ဘာစားရင္ေကာင္းမလဲဆိုတာ ေန႔တိုင္း အျမန္စဥ္းစားရတဲ့ ကိစၥတစ္ခုပါ။ ျမန္္ျမန္မစဥ္းစားရင္ မနက္စာကေန ေန႔လည္စာျဖစ္သြားမွာ စိုးလို႔။
အဲဒီ့ေန႔က ေရခဲေသတၱာထဲမွာလည္း ကညြတ္၊ ဘိုစားပဲသီး၊ မႈိနဲ႔ ရန္ကုန္က ပို႔ထားတဲ့ ၀က္သားဒုတ္ထုိးေတြ ရွိေနတာေၾကာင့္ ေခါက္ဆြဲေၾကာ္ ေၾကာ္စားျဖစ္သြားတယ္။
ဘယ္ေတာ့မွ သူ႔အဆင့္အတိုင္း မခ်က္တဲ့က်မ ထုံးစံအတိုင္း အလြယ္နည္းလိုက္ျပီး အိုးကို ပူေအာင္လုပ္၊ ပူရင္ အရြယ္ေတာ္ လွီးထားတဲ့ ၀က္သားဒုတ္ထိုးေတြကို ထည့္ေၾကာ္၊ ဒုတ္ထိုးမွာက အရည္ေလး နဲနဲပါေတာ့ အဲ့ဒါပါထည့္လိုက္တယ္။
ျပီးေတာ့ ကညြတ္၊ ဘိုစားပဲသီး နဲ႔ မႈိကို ေရေဆးျပီး လွီးျဖတ္ထားတာေလးကို ထည့္လိုက္တယ္။ အရသာအတြက္ ဆားနဲ႔ ပဲငံျပာရည္ အေနေတာ္ထည့္ျပီး က်က္တဲ့အထိေၾကာ္လိုက္တယ္။
ျပဳတ္ထားတဲ့ ေခါက္ဆြဲ ေရစစ္ထားျပီးသားကို ထည့္ျပီး အရသာ၀င္သြားေအာင္ ႏွံ႔ႏွံစပ္စပ္ေမႊလိုက္ျပီးတဲ့အခါမွာေတာ့ ေမႊးၾကိဳင္ေနတဲ့ ေခါက္ဆြဲေၾကာ္ တစ္အိုး ရပါျပီ။
No comments:
Post a Comment